Edullisia juhlatelttoja

Juhlateltta-PLUS-4X6-M-PE-300x225

Löydä edullinen juhlateltta Dancoverilta. Dancoverilla on paljon tarjouksia teltoista joten voit säästää paljon rahaa!

Dancover tarjoaa edullisia juhlatelttoja useissa kooissa ja malleissa. Dancover Juhlateltat valmistetaan sekä  PE- että PVC materiaalista. PE on hyvä ja edullinen vaihtoehto vahvempaan PVC:n verrattuna, erityisesti yksityisissä talouksissa. PE on helpompi materiaali, jolloin sivuseinät on helpompi asettaa paikoilleen.

Juhlateltta-PLUS-4X6-M-PE-300x225

Juhlateltta PLUS 4×6 m PE on tukeva juhlateltta, jonka pressu on valmistettu PE:sta. Vahvat liitännät ja sinkitetyt teräsputket antavat paremman ja kestävämmän ratkaisun. Uutena ominaisuutena juhlateltoissa on Velcro-suljin. Velcro-suljin minimoi vedon, joten sinä ja vieraasi voitte nauttia juhlista.

Katso lisää valikoimaamme Dancover Webshopissa. Käy osoitteessa www.dancovershop.com saadaksesi lisätietoja ja tee tilaus.

Share

Recommended Posts