Tee juhlastasi ikimuistoinen kaunilla juhlateltalla

Tee juhlastasi ikimuistoinen kaunilla juhlateltalla

Me voimme tehdä juhlastasi iloisen värikkäiden juhlatelttojen avulla; esimerkkinä vaikkapa lapsesi syntymäpäiväjuhla. Voit valita useista väreistä ja malleista juuri sen täydellisen, joka tekee juhlasta ikimuistoisen ja upean kokemuksen lapsellesi ja hänen ystävilleen. Valitsemalla teltan jossa on raidallinen katos takaat juhlaväen karnevaalitunnelman. Vaihtoehtoisesti, voit luoda sirkushenkisen teeman ilahduttamaan lapsia. Oli juhlasi teema mikä vain, täydennät sen valitsemalla sopivan juhlateltan.

blog (37)

 

Juhlatelttojen eri mallit ja tyylit

Markkinoilla on tarjolla usean mallisia ja tyylisiä telttoja. Juhlateltta voi myös tarkoittaa kuusikulmaista runkotelttaa jossa on mm. korkea keskuskatos. Tämän ainutlaatuisen juhlateltan rakentamiseen tarvitset korkean keskustangon.

Katosmalleissa ei ole yleensä sivuseiniä. Tosinsanoen, ne ovat pelkkä katos juhlallesi. Juhlateltiossa taas on katto, sivuseinät ja ne ovat yleisesti ottaen huomattavasti suurikokoisempia edellisiin verraten. Ne onkin suunniteltu suuremmalle juhla-alueelle.

Share

Recommended Posts